Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Η λίστα των 7.000 υπό απόλυση υπαλλήλων του Δημοσίου

Οι υπάλληλοι στις συγκοινωνίες, οι συμβασιούχοι και οι διαθέσιμοι αναμένεται να πληρώσουν το…μάρμαρο και να οδηγηθούν σε έξοδο από το Δημόσιο μετά την συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόίκας για 7.000 απολύσεις εντός του τρέχοντος έτους χωρίς βεβαίως να αποκλείεται πως οι απολύσεις δεν θα συνεχιστούν και το 2015 παρά τις σχετικές διαβεβαιώσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η μεγαλύτερη «δεξαμενή» απολύσεων αναμένεται να είναι αυτή της διαθεσιμότητας καθώς προβλέπεται να απολυθούν μετά τη λήξη του οκταμήνου 3.600 υπάλληλοι. Πρόκειται για τους υπάλληλους που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα από διάφορες υπηρεσίες του δημοσίου και μετά την πάροδο οκτώ μηνών δεν έχουν απορροφηθεί σε νέα θέση στο δημόσιο.

Παράλληλα 1.050 είναι εκείνοι που προβλέπεται να απολυθούν από τις συγκοινωνίες μέσω μείωσης των δομών σε τραμ, μετρό αλλά και από τα υπουργεία πολιτισμού και αγροτικής ανάπτυξης.

Μια επίσης μεγάλη «δεξαμενή» είναι οι εργαζόμενοι των οποίων οι υπάλληλοι υπηρετούν με προσωρινές αποφάσεις δικαστηρίων. Πρόκειται σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται για 1.850 υπαλλήλους

ΠΗΓΗ:http://www.hitandrun.gr/lista-ton-7-000-ipo-apolisi-ipallilon-tou-dimosiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου